De eerste strafworpen van het het nieuwe seizoen

We zijn weer begonnen met korfballen! En ook nu waren er al negen strafworpen voor Synergo. Voor twee spelers kwamen de strafworpen helaas nog iets te vroeg…  

strafworpen-top100Voor de nieuwe mensen onder ons: de strafworpencompetitie is een competitie waarin de eer van de spelers en speelsters op het spel staat. Iedereen die een strafworp neemt of ziet (ongeacht het resultaat) wordt verzocht de stip te melden bij Sander Hofman (sanderhofman@ziggo.nl). Wekelijks is er dan een berichtje over de strafworpen van het weekeinde en is er het overzicht van de 100%-scores (de top-100%) en van de 0%-scores (de tob-0%).

Aan het einde van het seizoen vindt dan de uitreiking van deze eervolle prijzen plaats!

De eerste missers

Helaas kon Harryt (1-0) zijn eerste allereerste strafworp voor Synergo niet verzilveren. Volgens teamgenoot O. was de bal ‘ver uit de richting’. Anderen vertelden echter dat de bal eerst achter op de korf stuiterde en dat Harryt daarna zijn eigen bal afving. Zonder dat de bal door het mandje ging.

Scoren vanaf 2 meter 50 lukte Ferry (1-0) ook niet. Onze 100%-winnaar van vorig seizoen gooide zijn bal naast. Teamgenoten vroegen meteen of deze stip meetelt (ja!) en het enige commentaar van Ferry zelf was; ‘Het wordt de tob dit jaar…’.

Toppers

Arjan (1-1) meldde dat hij ‘één op één heeft gescoord’. Hetzelfde geldt voor Nynke (1-1). Clemens (1-1) oordeelde dat zijn bal ‘prachtig’ was. Ook S7-speler Marcel D. (1-1) scoorde en ‘gaat voor de top!’. Voor naamgenoot Marcel J. (1-1) is er precies hetzelfde verhaal.

De absolute topper van het weekeinde is Bas (2-2). Hij scoorde maarliefst twee keer. Volgens zijn oude teamgenoten uit de A van vorig jaar scoort Bas ‘alleen als het er niet toe doet’, zoals in deze oefenwedstrijd. Maar ondertussen pakt niemand deze twee scores nog van hem af!

Iedereen weer bedankt voor het nemen en doorgeven van de strafworpen! Blijf ze doorgeven. Van jezelf (leuk!), maar ook van anderen (nog leuker)!

Heb je een strafworp gezien? Of staat je naam en/of strafworp er niet bij?
Meld de strafworpen bij sanderhofman@ziggo.nl!

Sander.

Top en tob

De tob-0%                          De top-100%                    
1. Harryt (S2) 1-0   1. Bas (S4) 2-2
1. Ferry (S3)  1-0   2. Clemens (S9) 1-1
      2. Marcel D. (S9)  1-1
      2. Nynke (S8) 1-1
      2. Marcel J. (S1) 1-1
      2. Arjan (S1) 1-1
         

 

Meer informatie

Overzicht strafworpencompetitie
Eindklassement seizoen 2010-2011

Zie ook:

Luc winnaar strafworpen-tob-0%
Strafworpen top-100% voor Ferry
– ‘Meest gescoorde strafworpen’ voor Marcel
‘Meeste gemiste strafworpen’ voor Bas