Sponsor Synergo A1: Dok11shop.nl

Wie regelmatig op zaterdagen De Dreef bezoekt, heeft misschien al gemerkt dat sinds december 2010 onze A1 in nieuwe trainingspakken loopt van hun sponsor Dok11shop.nl. Met de donkerblauwe broeken en rode sweaters kun je ons vlaggenschip van de jeugd niet missen.

synergo-a1-dok11shopnl_voorkantsynergo-a1-dok11shopnl_rug

 

 

 

 

 

 

Dok11 is een gezondheidscentrum in Alblasserdam en Timon den Hertog, jarenlang speler in Synergo 1 en nu trainer/coach van onze A1, is mede-eigenaar van dit gezondheidscentrum en de gelijknamige apotheek. Sinds een paar maanden is er ook een webshop; Dok11shop.nl. In deze webshop kun je nu vooral Vichy-producten (lekkere crèmes etc.) makkelijk en met korting bestellen, maar ook sporttape.

Later willen ze nog veel meer producten gaan verkopen. Het eerste wat er mogelijk bijkomt zijn grappige sokken (!) die momenteel alleen in Amerika te koop zijn, iets heel anders dus.

dok11shopnlOm reclame te maken voor de webshop is Dok11shop.nl sponsor geworden van Synergo A1. Tevens sponsoren zij Synergo omdat Timon zelf altijd met veel plezier bij Synergo heeft gespeeld heb en omdat hij hoopt dat Synergo blijft groeien.

De sponsorcommissie is erg blij Dok11shop.nl als sponsor van onze A1 te verwelkomen! Met de pakken van de A1 is ook een, prijstechnisch, zeer interessante aanvulling op de presentatiepakken van Synergo 1 en 2 beschikbaar gekomen.

Ambities

Synergo heeft zeer ambitieuze groeiplannen voor de komende jaren. Om deze plannen te kunnen realiseren, is de hulp van sponsoren van essentieel belang. Mocht je Synergo willen sponsoren of een bedrijf kennen die dit wil, neem dan contact op met de sponsorcommissie, sponsorcommissie@synergo.nl). 

De sponsorcommissie;  

Anne de Roos, Mathijs Pot, Mascha van Olderen – Berrens

Meer informatie

Dok11shop.nl, o.a. voor Vichy-producten
Uitgebreide mogelijk om Synergo te sponsoren
Sponsorcommissie Synergo