Het weekend van de toppers!

Een Relax-weekendje? Dacht het niet! Het is namelijk het weekend van de toppers! KOMT DAT ZIEN!

F2 – Tweemaal Zes F3
Natuurtalenten zijn het, de kids van de F2. Natuurlijk met de nodige hulp van de trainers Kim en Ruben. Nog maar net aan het korfballen en nu al de ene na de andere overwinning. Het resulteert in een prachtige derde plaats. Zaterdag komt TZ (tweede plaats) op bezoek. Als de F2 wint stijgt het naar de tweede plaats.

teamfotob2B2 – De Corvers B1
De B2 is als enige team van onze vereniging dit seizoen nog ongeslagen! Veel gelijke spelen? Nee hoor, slechts eentje. Tegen… je raadt het al: De Corvers! Een ware toppers dus. Bij winst handhaaft de B2 zich aan kop, bij verlies worden ze ingehaald door De Corvers.



S5 – Het Bosch 1
Feest in de poules van het vijfde dit seizoen. Iedereen wint van iedereen en de verschillen in de top zijn minimaal. Het vijfde staat slechts vierde, maar heeft toch maar twee punten achterstand op de nummer een. Het Bosch staat tweede met hetzelfde puntenaantal als het vijfde. Als je doelpunten wilt zien, ben je trouwens bij het vijfde ook aan het goede adres. De vorige wedstrijd tegen Het Bosch eindigde in een 12-15 overwinning voor Synergo.

S3 – Fortuna/MHIR S5
teamfotos3Zondag om 13.00 uur start in Hoograven de kraker in de poule van het derde. Synergo 3 is dit zaalseizoen onverslaanbaar en met zeven overwinningen uit evenveel wedstrijden staan ze dan ook trots bovenaan. Fortuna, een ploeg met sterren van weleer, volgt op twee punten. Waar hadden ze die verliespunten ook alweer opgelopen? Oh ja, in de vorige wedstrijd tegen ons derde. 12-15 werd het in de eerste wedstrijd. Zondag winnen betekent een grote stap richting het kampioenschap…

S2 – OZC 4
Synergo 2 lijkt de vorm weer gevonden te hebben na een prachtige en dikverdiende zege op subtopper Movado. Geen week te vroeg, want zondag komt koploper OZC op bezoek. De topfitte en gretige jonge honden (oke, op Sander na dan) van het tweede tegen de geroutineerde en gelouterde spelers van OZC. De eerdere ontmoetingen waren het kijken meer dan waard. Dat moet je zien!

S1 – OZC 1
Het weekend eindigt met de wedstrijd van het eerste tegen het OZC. Met recht een topper, want de Rotterdammers staan bovenaan. De vorige wedstrijd ging lang gelijk op. Het eerste is gebrand op een overwinning en ik denk dat er wel een stuntje in zit!

Rest nog een laatste opmerking: MOEDIG ONZE TOPPERS AAN! Zaterdag vanaf 10.00 uur in De Dreef en zondag vanaf 13.00 uur in Hoograven.