Synergo-jeugdkamp

Het Synergo-kamp staat elk jaar weer voor een weekeinde feest, weinig slaap en veel lol. Het is niet voor niets ‘de leukste activiteit van het jaar’!

Het thema van 2018 is social media

Ieder jaar gaat Synergo een weekeinde op jeugdkamp. Over het algemeen is dit altijd met Pinksteren of met Hemelvaart. Het kamp is bedoeld voor de Synergo-jeugdleden, van de Kangoeroes tot en met de junioren. Voor de jongere kinderen is er een verkort kamp (E en F) of een dagje kamp (Kangoeroes) mogelijk.

kamp2011Begeleiding

De kampcommissie zoekt een locatie voor het kamp, maakt het programma en werkt de spellen uit. Tijdens het kamp zijn er begeleiders (vaak de trainers/coaches) die de kinderen in de gaten houden en zorgen voor de uitvoering van de spellen. De keukenploeg houdt zich bezig met het eten en drinken.

Vervoer

Ouders rijden de kinderen van en naar het kamphuis. En als het kamphuis niet te ver van Utrecht is, dan gaan we op de fiets.

kamp2011-boomSpellen

Enkele voorbeelden van spellen tijdens het kamp zijn levend stratego, bonte avond, quiz, puzzeltocht, smokkelspel, spelletjesavond, ballenroof, tienkamp, disco, spooktocht, zwemmen en natuurlijk ieder jaar de dropping!

Opgeven

Het opgeven voor deelname aan het jeugdkamp gaat via een inschrijfformulier. Op dit formulier vult u belangrijke informatie in over de deelnemer, zoals medicijnen, vegetarisch/halal etc.

Zodra het inschrijfformulier en de betaling binnen zijn, is de deelnemer verzekerd van een ongelofelijk leuk weekeinde!

Kampboekje

Alle kampdeelnemers krijgen van te voren een kampboekje. Hierin staat meer informatie over het kamp, wie er aan begeleiding meegaat, wie er rijden, wat iedereen moet meenemen (zoals een slaapzak, toiletspullen etc.) en het programma van het weekeinde.

De kampcommissie

Deze commissie zorgt voor een locatie, maakt het programma met de verschillende spelen en regelt de begeleiding en keukenploeg. De begeleiders proberen er nog een beetje voor te zorgen dat de jeugdleden zich redelijk netjes (blijven) gedragen.

Contact

Loes, Miranda, Anne F. en Jari: kamp@synergo.nl

 

Meer informatie