Synergo-jeugdkamp

Het Synergo-kamp staat elk jaar weer voor een weekeinde feest, weinig slaap en veel lol. Het is niet voor niets ‘de leukste activiteit van het jaar’! Ook leuk om iedereen beter te leren kennen.

Lees wat we hebben uitgespookt tijdens de Synergo-kampen…

Ieder jaar gaat Synergo een weekeinde op jeugdkamp. Het kamp is bedoeld voor de Synergo-jeugdleden, van de Kangoeroes tot en met de junioren. Ouders rijden de kinderen van en naar het kamphuis. En als het kamphuis niet te ver van Utrecht is, dan gaan we op de fiets.

kamp2011-boomSpellen

Enkele voorbeelden van spellen tijdens het kamp zijn levend stratego, bonte avond, quiz, puzzeltocht, smokkelspel, spelletjesavond, ballenroof, tienkamp, disco, spooktocht en natuurlijk de dropping!

Kampcommissie en begeleiders

De kampcommissie zorgt voor een locatie, maakt het programma met de verschillende spelen en regelt de begeleiding en keukenploeg. De begeleiders proberen er nog een beetje voor te zorgen dat de jeugdleden zich (redelijk) netjes gedragen.

Opgeven

Het opgeven voor deelname aan het jeugdkamp gaat via een inschrijfformulier. In dit formulier vult u ook wat informatie in over bijvoorbeeld medicijnen, vegetarisch/halal etc.

Kampboekje

Alle kampdeelnemers krijgen van te voren een kampboekje. Hierin staat meer informatie over het kamp, wie er aan begeleiding meegaat, wie er rijden, wat iedereen moet meenemen (zoals een slaapzak, toiletspullen etc.) en het programma van het weekeinde.

kamp2011Contact

David, Femke, Jari, Nomi, Sjoukje, Wouter: kamp@synergo.nl

 

Meer informatie