Hoe eindigde het Synergokamp nou eigenlijk?

Het Synergokamp zit er weer op. Het was een weekend waar alles in voor kwam: regen, zonneschijn, blijheid, boosje, chaoosje, structuur(loosje) en natuurlijk heel veel lol!

De gezamenlijke afsluiting schoot erbij in, de escaperoom was net iets moeilijker dan gedacht. Daarom bij deze!

Na een weekend vol met spellen, waarmee je eieren kon winnen voor jouw koe, was er natuurlijk één koe die de meeste eieren heeft gelegd.

Gelukkig hadden we allemaal koeien met veel eieren en was het een nek aan nek race! Deze nek aan nek race had als hekkensluiter de koe van team roze (hoe ha)! Ondanks de twee fantastisch geklede begeleiders wisten zij niet de meeste eieren te verdienen. Ze bleven hangen bij geweldige doch magere 16 eieren.

Team Oranje wist nog net een plekje boven hen te bemachtigen! vooral door het hilarische verhaal van Door & Doosje met Abrikoosje en Framboosje op de bonte avond konden zij hun koe 21 eieren laten leggen.

Ze wisten het nog erg spannend te maken voor team Rood dat namelijk 22 punten had gekregen. Zij wisten vooral uit te blinken tijdens het levend ganzenbord. Ze wisten ongelofelijk snel zich te verplaatsen naar het laatste vakje en kregen hiervoor het maximale aantal punten!

De nummer twee van het ganzenborden en tevens de winnaar van de sportmiddag wist uiteindelijk 26 punten te behalen! En we moeten natuurlijk de stoelendans ook niet vergeten van de bonte avond. Hier hebben we het natuurlijk over team Wit!

Een ander team dat wist uit te blinken bij de sportmiddag met twee reuzen van mannen was team Groen! Met een geweldige 29 punten wisten zij de 4e plek te behalen.

Dan houden we nog drie teams over. Deze drie wisten het tot de laatste seconde nog spannend te houden! Met maar 1 punt verschil van elkaar is er voor ze in de top 3 zeker een podiumplaatsje bewaard. Team Paars, Blauw en Geel wisten alles uit de kast te trekken het hele weekend lang om te strijden voor de winst. Soms werd er zelfs tactisch gespeeld door antwoorden uit te wisselen en zo gezamenlijk tot het goede antwoord te komen. (toch David en Appie?)

De nummer 3 met maar liefst 30 punten. Zij verdienden elke dag veel eieren en wonnen het minute to win it spel zelfs. Het gaat hier om het team van Femke en Jesse, team Blauw!

De strijd om de eerste plek was erg spannend. Team Paars wist één keer een spel te winnen (met wat hulp van team geel) de spooktocht! Team geel was nooit de nummer 1 bij een spel maar door elke keer 2e of derde te worden kan je ook zat punten bij elkaar sprokkelen op een onbewoond Weiland.

De strijd bleef spannend, ook zeker omdat het team van Appie (team Paars) een extra ei had gegeven aan team Geel vanwege de hulp bij de spooktocht. Uiteindelijk is er natuurlijk maar één team dat wint. En dit jaar werd het Synergokamp gewonnen door het team met 32 punten. We hebben het dan natuurlijk over Bertha 999, het team van Wouter, Pierce en Appie. Team Paars! Er is natuurlijk nog voor jullie een prachtige beker, deze zullen we graveren met jullie naam en zal een mooi plekje krijgen in de Synergo kantine.

Helaas team Geel met 31 punten behaal je een prachtige tweede plek, maar geen prijs. Volgend jaar nog maar wat harder je best doen 🙂

David

Zie ook