Weer een geslaagde korfbaldag!

De zaterdag van het afscheid van ons oudste lid Annie de Vos, werd een prachtige korfbaldag. Ruim 20 jonge kids waren bij onze succesvolle Kangoeroedag. Synergo 1 pakte in extremis een punt tegen koploper Sporting Trigon. 

Een grote, gezellige groep hele jonge kids (2-6 jaar) was zaterdag op ons veld bij onze eerste Kangoeroe-training. Ook de komende drie zaterdagen kun je meetrainen met de Kangoeroes: van 10.00 tot 11.00 uur. Kom gezellig langs!

Schermafbeelding 2019-05-12 om 20.54.50

Verder was er weer een vol programma. Een kleine greep uit de gespeelde wedstrijden: Synergo 3 speelde verdienstelijk tegen Dalto, maar verloor helaas met 17-20. De E1 speelde een hele leuke wedstrijd tegen Animo. Snelle passes en veel schoten leidden ook nog tot een overwinning: 8-4.

Dan Synergo 1. De ploeg van Timon speelde tegen koploper Sporting Trigon uit Leiden. Na de 12-11 in de laatste minuut leek Synergo zonder punten huiswaarts te moeten. Maar na een time-out en nog 7 seconden op de klok, wist Synergo toch nog een strafworp te forceren: 12-12 en direct daarna einde wedstrijd. Een knap resultaat van ons eerste!

Schoolkorfbal komt er weer aan!

De komende twee vrijdagen staan weer in het teken van ons jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi. Ruim 120 teams en 800 kinderen van omliggende basisscholen maken kennis met korfbal. We kunnen zeker nog mensen gebruiken die flyers willen uitdelen en kids en ouders willen enthousiasmeren voor onze mooie vereniging. Kom gewoon langs!