Bouw sporthal en kantine bijna afgerond

De bouw van de sporthal loopt op zijn einde. Voorlopig is de geplande oplevering in de week van 10 september 2018. Dan krijgen wij de sleutel. Vanaf dat moment hebben we dus veel hulp nodig voor schilderwerk, verhuizen van spullen, schoonmaken etc.!

Begin september maken we nog tijdelijk gebruik maken van de voorzieningen van SVE.

Hoe staat we er nu voor?

Nieuwe kantine-2

Kantine

Met de beelden voor de inrichting uit de gezamenlijke sessies hebben we bij leveranciers een uitvraag gedaan om tot en totaalaanbieding van bar en meubilair te komen. Dit heeft de nodige tijd gekost en heeft helaas niet het totaalplaatje opgeleverd dat we graag aan de leden wilden voorleggen. Dit kwam omdat we als partij niet interessant genoeg blijken, of dat de budgetten niet waren aansloten.

De vloer

De vloer

Nieuwe kantine-4 bar-smal

De bar (nog in de werkplaats)

We hebben daarom de aanschaf van de bar en de meubels los geknipt. Voor de bar hebben we verschillende offertes bij kleinere partijen opgevraagd. Hieruit hebben we nu een timmerman uit het netwerk van een van onze leden gekozen. De meubels komen bij twee leveranciers vandaan. Hierbij hebben we de door de leden aangegeven richting van robuuste inrichting van staal/ hout als uitgangspunt gehanteerd.

Planning

Medio oktober verwachten we de aflevering van meubels. De bar is momenteel in aanbouw en in september plaatsen we de bar. De keuken is besteld en de plaatsing hiervan is in de tweede helft van september.

Sporthal en kleedkamers

Nieuwe kantine-5 kleedkamer-1

Kleedkamer

Vanaf de oplevering na 10 september kunnen we (als het goed is) gebruik maken van de kleedkamers in de nieuwe accommodatie.

Al met al zijn we behoorlijk op stoom om te zorgen dat we vanaf het zaalseizoen volledig van de nieuwe accommodatie gebruik kunnen maken. Maar we zijn er nog niet en kunnen dus nog alle hulp gebruiken. Grote kans dat we je dus vragen om even te helpen.

Wordt vervolgd!

Sander Ha.

 

Zie ook