Ruben Blokland nieuwe trainer van Synergo A1

Ruben Blokland (24) is vanaf augustus trainer/coach van onze A1. Ruben komt over van GKV in Gorinchem en komt volgend jaar in Utrecht studeren. 

We zijn ontzettend blij met Ruben als nieuwe trainer. Een fanatieke trainer, die nieuwe korfbalinzichten en -ervaringen meeneemt naar Synergo. Welkom bij Synergo, Ruben!

Schermafbeelding 2018-07-03 om 08.22.32

Ruben over zichzelf:

De afgelopen 17 jaar ben ik lid geweest van GKV Enomics uit Gorinchem. Waarvan de eerste 12 jaar als speler. Na mijn laatste jaar in de A1 heb ik helaas moeten stoppen door blessures. Wel ben ik door gegaan met trainen geven wat ik vanaf mijn 15e doe, het afgelopen jaar bij de B1 en C2. Naast het korfbal vind ik (bijna) elke sport leuk om te doen of te kijken. Verder ben ik actief gebruiker van Netflix en altijd in voor gezelligheid. Op dit moment wacht ik op de beoordeling van mijn afstudeerscriptie voor mijn HBO Sportmanagement aan de Haagse Hogeschool. Als ik deze afgerond heb ga vanaf september de minor Bestuurs-en Organisatiewetenschap Algemeen volgen in Utrecht. Omdat ik nu in Utrecht ga studeren en ga wonen (tips voor een kamer zijn meer dan welkom!) en wel als coach actief wilde blijven heb ik Synergo benaderd. Na twee positieve gesprekken met de KC en het bekijken van een training van de A-teams heb ik veel zin om aan de slag te gaan met de A1! Tot langs de lijn! 

De Korfbalcommissie