Nieuwe trainers met een trainersdiploma

33226024_1894749940588365_4978462138013057024_n

We zijn sinds gisteren weer vier gediplomeerde trainers rijker!

Al enkele jaren kunnen wij – met Rob en Maaike als gediplomeerd docenten – zelf onze trainers opleiden. Zij worden een jaar lang begeleid en doen opdrachten met resultaat een officieel trainersdiploma: Korfbaltrainer 2 of de vervolgopleiding Korfbaltrainer 3.

Dit jaar hebben Wytske, Renske en Matthijs hun Korfbaltrainer 2 diploma gehaald. Freek heeft de Korfbaltrainer 3 opleiding gevolgd en succesvol afgesloten met een examen(training). Gefeliciteerd allemaal!

Ook een trainersopleiding volgen?
Wij zijn er van overtuigd dat training geven en korfballen leuker wordt met goed opgeleide trainers. Interesse om training te geven en/of een trainersopleiding te gaan volgen? Meld het bij een teamcoördinator of bij de korfbalcommissie (kcjeugd@synergo.nl).

Oskar
Bestuurslid Korfbalzaken