Synergo en de AVG

Op 25 mei 2018 is de nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ingegaan. Deze nieuwe wet, die in de hele Europese Unie geldt, heeft gevolgen voor alle bedrijven, organisaties en verenigingen die met persoonsgegevens werken. Dus ook voor Synergo.

Het is belangrijk dat we vastleggen hoe wij met de persoonsgegevens van onze leden en relaties omgaan. Hoe worden welke gegevens verwerkt en wat doen we om de gegevens te beschermen. Met dit overzicht zijn wij bezig en wij willen dit graag zorgvuldig doen en moeten daarom nog de laatste puntjes op de i zetten voordat we deze online zetten.

Via de website houden we jullie op de hoogte. Mocht je vragen hebben, mail dan gerust naar secretariaat@synergo.nl.

Judith (secretaris) en Eva (ledenadministratie).

 

Zie ook