Zuur verlies Synergo tegen koploper ALO

Een knappe inhaalrace leek Synergo een punt op te leveren in de thuiswedstrijd tegen ALO. Tien seconden voor tijd besliste de koploper het duel echter alsnog in zijn voordeel.

In een goed gevulde sporthal De Dreef gingen de ploegen lang gelijk op. In de tweede helft pakten de gasten echter het initiatief en kwamen op een maximale voorsprong van drie punten (11-14). Synergo gaf zich echter niet gewonnen en zag een inhaalrace in de laatste vijf minuten beloond worden. In de laatste minuut schoot Dirk de gelijkmaker binnen. In de tegenaanval maakte ALO vanaf onder de korf echter alsnog de winnende. De tijd was te kort om deze achterstand nog ongedaan te maken. Een zuur verlies voor Synergo 1, dat in de komende weken nog wel punten moeten pakken om zich van handhaving te verzekeren.

Verder deze week wonnen we tien wedstrijden en verloren we er ook tien. Onze F1 haalde uit en won met 27-3 van TZ F1. De F4, F3, F1, B1, A1 en S4 zijn nog volop in de race voor het kampioenschap.