Een vreemde wedstrijd voor de A2

Op de verzameltijd waren alle spelers aanwezig, behalve de invaller vanuit de B2. Waar was deze heer? Na gebeld te hebben bleek deze nog op bed te liggen! Hij ging dus niet op tijd komen…

Dan maar kijken of we wat hebben aan het verzamelen bij de hal? De dames wilden heel enthousiast op zoek gaan om een heer te scoren. Geen succes bij de B-heren. Uit de C meer succes; Abdeslam zei gelijk ja. En zijn vader vond het goed dat hij met de A-meiden meeging.

Acht minuten voor tijd kwamen we aan bij de wedstrijd met 5 spelers, want er was weer eens een auto de weg kwijt (dit gebeurt vaker). Deze auto met Lea, Iris en Hanna kwam één minuut voor tijd aan in de hal.

Vreemd

Tijdens de wedstrijd zat het ook al niet mee; de tegenstanders waren gemeen, de scheidsrechter was speciaal, de coach van de tegenstander gebruikte termen als Peppi en Kokki-bal, hoger moeten springen dan de Telegraaf en hij sprak zijn team aan met ‘schat’, ‘lieverd’ of ‘doos’. Eigenlijk was deze coach meer verslaggever van de wedstrijd en had hij bij een microfoon moeten zitten naast Jack van Gelder.

De wedstrijd

De eerste helft ging wat moeizaam vanwege het gebrek aan voorbereiding. Ruststand 2-1.
In de tweede helft kwamen we vol adrenaline en peper het veld in. Het stond snel 3-2 en zo ging de reeks door. De eindstand was 6-5.