Synergo

53853931_963378790535075_5994586937082511360_o

Sinds de fusie tussen Samos en DVS in de zomer van 1996 is de fusievereniging Synergo uitgegroeid tot één van de grotere korfbalverenigingen van Nederland met bijna 400 leden.

Rondom ons veld zijn er veel Utrechtse wijken: Overvecht, Ondiep, Zuilen, Tuindorp, Voordorp en Tuinwijk.

Synergo heeft een open karakter: we nemen nieuwe leden snel op in de vereniging. Synergo is één van de grootste seniorenafdelingen van korfballend Nederland. Voor iedereen is er plek!

Synergo is mijn korfbalclub!

Met de visie ‘Synergo is mijn korfbalclub!’ (pdf) zet de vereniging zich in op versterking van drie belangrijke pijlers van de vereniging.

  1. ‘Korfbal voorop!’
    We investeren in de de korfbalontwikkeling van spelers en speelsters en verhoging van het korfbalniveau. Van onze kangoeroes tot ons eerste team.
  2. ‘Synergo is mijn club!’
    We willen een club zijn waar iedereen zich thuis voelt en waar altijd wat te doen is. Ook als we niet korfballen.
  3. ‘Synergo sociaal’
    We voeren als betrokken vereniging ook onze sociaal maatschappelijke rol uit in de wijk(en).
Schermafbeelding 2019-03-22 om 21.17.27

Nieuwe accommodatie

Synergo heeft vanaf 2015 intensief samengewerkt met de Gemeente Utrecht voor een nieuwe accommodatie voor Synergo met twee kunstgrasvelden, een nieuwe kantine en sporthal. Synergo heeft nu de beschikking over een supermoderne, mooie, klimaatneutrale, veld- en zaalaccommodatie met een nieuwe kantine. Daar zijn we heel erg trots op!

Gezonde kantine

Synergo vindt het belangrijk dat het aanbod en de uitstraling in het clubhuis gezond is. Dit draagt bij aan een gezonde ontwikkeling en leefstijl van onze leden en bezoekers. Als eerste sportvereniging uit de stad Utrecht kregen wij daarom uit handen van de wethouder van Sport het zilveren certificaat gezonde sportkantine.

Synergo is erkend leerbedrijf

Synergo heeft de erkenning als erkend leerbedrijf van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) voor de sector zorg, welzijn en sport.

MBO-studenten (zorg, welzijn en sport) van diverse niveaus zijn welkom voor een stage bij onze vereniging. Synergo kan stagiair(e)s inzetten voor verschillende taken en werkzaamheden binnen de vereniging. Bijvoorbeeld ondersteuning bij het organiseren van jeugdactiviteiten, fluiten op het schoolkorfbaltoernooi en ook assisteren bij clinics/workshops op basisscholen.

Wil je jouw (maatschappelijke) stage-uren bij Synergo inzetten of vind je het leuk om ons een keer te helpen met trainen geven? Laat het ons weten, ineke.hoogewoning@synergo.nl of 06-52504248.

Meer weten?

Meer informatie over Synergo? Lid worden? Neem contact op met Rita Merten, onze nieuwe ledencoördinator, 030 – 243 50 22, of 06 – 24 12 53 77 of nieuweleden@synergo.nl.

Zie ook