Shirt bestellen (en vooraf nog even passen)

Al een paar weken kan je langskomen op afspraak om een wedstrijdshirt te komen passen. Al meer dan 250 leden hebben dit nu gedaan. Hier zijn we heel erg blij mee! Heb je je maat nog niet doorgegeven? Doe dit dan snel. Op 16 mei bestellen we de shirts. Geef het dus (ruim) voor deze datum door.

Het bestuur heeft bekendgemaakt dat ze het nieuwe wedstrijdshirt schenken aan alle spelende seniorenleden. Hier zijn wij als kledingcommissie erg blij mee! We hopen dat iedereen hierdoor lekkerder kan spelen wanneer we weer kunnen.

Maat doorgeven

Om dit te doen zijn er twee opties. Je kunt langskomen op één van de pasmomenten op:

  • Donderdagavond 6 mei 19.00-1930 uur
  • Zondagochtend 9 mei 11.30-12.00 uur
  • Donderdagavond 13 mei 19.00-19.30 uur
  • Zaterdagmiddag 15 mei 12.00-13.00 uur

Als je wilt langskomen op één van de pasmomenten, zorg dan dat je eerst vooraf contact opneemt met de kledingcommissie om dit af te stemmen. Dit kan via de mail, kleding@synergo.nl

Zonder te passen

Ook kun je er voor kiezen om gewoon je maat door te geven via de mail naar ons. Het is dan natuurlijk handig om even rond te vragen welke maat anderen hebben en hierop jouw keuze af te stemmen. kleding@synergo.nl

Tot slot

We hopen de bestelling 16 mei te kunnen doen en hopelijk na de zomer een fantastische start te kunnen maken in ons nieuwe shirt!

Namens de kledingcommissie,
David.

Zie ook