Aanmeldingsformulier Synergo

Leuk dat je lid wilt worden van korfbalvereniging Synergo!

Hieronder staat het aanmeldingsformulier voor lidmaatschap. Vragen kun je altijd stellen aan onze nieuwe-ledencoördinator.

Het aanmeldingsformulier gaat dan naar de nieuwe-ledencoördinator en je ontvangt direct zelf een e-mail van de aanmelding. Als de inschrijving (bij de vereniging en bij het KNKV) rond is, stuurt de ledenadministratie een e-mailbericht ter bevestiging van het nieuwe lidmaatschap.

Iedereen die korfbalt en traint bij Synergo, moet contributie betalen. Door invulling van dit formulier machtig je Synergo de verschuldigde contributie automatisch te incasseren.

Vrijwilligers

Omdat Synergo een vereniging is van vrijwilligers, kunnen we altijd hulp gebruiken. Senioren en ouders van jeugdleden worden standaard ingeroosterd voor kantinediensten en het schoonmaken van de kantine. Daarnaast zijn er nog veel andere taken waarvoor we ieders hulp kunnen gebruiken!

Aanmeldingsformulier
  • Persoonsgegevens
  • Lidmaatschap
  • Contributie
  • Vrijwilligerstaken
  • Bevestigen

Persoonsgegevens

Lidmaatschap

Als er (medische) bijzonderheden zijn die we moeten weten, vragen we je dat met de trainer of je team te bespreken.

Contributie

Iedereen die korfbalt en traint bij Synergo, moet contributie betalen.
De contributie is verschuldigd vanaf de eerste dag van de volgende maand na de aanmelding en wordt per kwartaal geïnd via automatische incasso.

Door invulling van dit formulier machtig je Synergo de verschuldigde contributie automatisch te incasseren. De contributie kan worden afgeschreven van:

U-pas-korting

Het is mogelijk (een deel van) de contributie te betalen via U-pas-korting. Lever daarvoor een kopie van de U-pas in bij dit formulier. De penningmeester of contributieadministratie neemt contact met je op.

Vrijwilligerstaken

Vrijwilligerstaken (in te vullen door ouder/verzorger)

Bij Synergo vinden we het belangrijk dat onze leden hun steentje bijdragen aan onze vrijwilligersorganisatie. Waarschijnlijk kun jij jouw kwaliteiten ook goed bij onze vereniging inzetten! Dat kan korfbalinhoudelijk zijn (bijvoorbeeld trainer, coach, scheidsrechter) of iets anders zoals bijvoorbeeld bardienst, commissiewerk, lekkere maaltijden of taarten maken. Het is leuk om samen iets te doen, je maakt er andere mensen blij mee en je leert nóg sneller nieuwe mensen kennen. Vele handen maken licht werk!

Senioren en ouders van jeugdleden worden standaard ingeroosterd voor kantinediensten en het schoonmaken van de kantine.

Bevestiging

Als je aanmelding goed bij ons binnen is, krijg je een e-mail van Synergo met de bevestiging dat deze goed ontvangen is.
Als je geen bevestigings e-mail krijgt, dan is de email waarschijnlijk in je spambox beland.

Binnenkort zal onze nieuwe ledencoördinator contact met je (ouder/verzorger) opnemen.