Weer geen punten voor Synergo 1 tegen Antilopen 1

In de strijd voor het kampioenschap stond deze week de thuiswedstrijd tegen Antilopen op het programma. Sinds de start van het veldseizoen in de zomer, is dit de enige wedstrijd die we verloren hadden. Synergo was dus gebrand om deze week de punten thuis te houden.

Tijdens het inschieten liepen de tribunes goed vol en er heerste gezonde wedstrijdspanning bij de spelers, de bank en de coaches. Na het oplopen met de C2 kon de wedstrijd beginnen.

Eerste helft

Net als bij de uitwedstrijd, kostte het Synergo moeite om tot scoren te komen. Na vier minuten bikkelen scoorde de aanval een vrije bal en een schot. 2-0! Al snel volgde op elke goal van ons een goal van Antilopen, waarbij Antilopen in de laatste paar minuten van de eerste helft zelfs voorstond. Met 7-8 kwam het rustsignaal.

Tweede helft

In de tweede helft wist Synergo het tij enigszins te keren. We maakten gelijk en maakten nog een goal. Daarna volgde een periode van om en om goals, waar Synergo steeds even voor stond. In de laatste minuten voor het einde, wist Antilopen het tot twee doelpunten verschil te brengen.

Ook toen kwamen we gelijk, stonden we zelfs voor met nog één minuut te spelen. Maar die laatste minuut benutte Antilopen goed. Eindstand: 21-22.

Volgende week

Ondanks het verlies hebben we genoten van de goedbezette, enthousiaste tribune! De Synergo-selectie speelt aanstaande zaterdag belangrijke wedstrijden tegen Fiducia en kan dan ook alle support gebruiken! Zien we jullie daar?

• Fiducia 2 – Synergo 2 16:20
  • Fiducia 1 – Synergo 1 17:40