Gezocht: Synergo-leden met een vlotte babbel

Een vlotte babbel?

Vind jij het leuk om bedrijven te benaderen, te enthousiasmeren over onze club en uit te leggen waarom ze sponsor zouden moeten worden van Synergo? Dan zou het echt gaaf zijn als je ons komt versterken. En het fijne is: deze vrijwilligerstaak kun je zo druk of rustig maken als je wilt, en doen op een moment dat jou past!

Dat klinkt goed! Waarom zoeken jullie hier mensen voor?

Sponsors zijn heel belangrijk voor het kunnen draaien van alle activiteiten en plannen binnen Synergo. Er gebeurt ongelooflijk veel in onze club. En dat moet allemaal betaald worden.

De contributie van de leden gebruiken we vooral om de kantine, trainingen en wedstrijden te betalen. Voor alle mooie andere initiatieven die wij als club bieden, steunen wij voor een groot deel op onze sponsoren.

Oké! Maar dan moet ik zeker ook in een commissie?

Nee, dat moet zeker niet! Het zou hartstikke fijn zijn als je de commissie wilt versterken, maar als je 1 keer per maand een paar telefoontjes wilt plegen, zijn we ook al enorm geholpen. Alles daar tussenin is natuurlijk ook geweldig! Het liefst zien we de commissie uitgebreid met 1 persoon en daarnaast ondersteund door 2 mensen die actief sponsoren willen benaderen.

Enthousiast geworden? Mail naar Gerard, Jaap en Anne op sponsor@synergo.nl en we helpen elkaar verder.

Zie ook