Synergo 1 naar de Ereklasse

Na een onrustige wedstrijd waar Synergo 1 zelfs even tegen een achterstand aankeek, wisten ze het tij te keren en een zorgvuldige overwinning te boeken (12-9) . Synergo 2 wist met 4 invallers uit de A1 een ruime zege te boeken tegen nummer 2 in de poule DWS (23-9).

Synergo 2 – DWS 2 (23-9)

Vorige week speelde Synergo 2 al de kampioenswedstrijd en wist dat ze vandaag nergens meer om speelden. Dit bleek het perfecte recept voor een fantastische wedstrijd. De schoten gingen van alle kanten er in en we passeerden alle tegenstanders.

In de tweede helft bracht coach Maaike nog 4 spelers in uit de A1. Met hen in het vak bleven de goals nog steeds komen. Na 60 minuten stond er een ruime overwinning van 23-9 op het scorebord.

Synergo 1 – ODIK 1 (12-9)

Synergo 1 wist wat ze moesten doen. Winnen. De start ging goed en al snel keek Synergo tegen een voorsprong aan. Maar na de time out van ODIK kwamen ze terug en zelfs op een 3-4 voorsprong. Hierna was het Synergo die er een stap bij deed. Via mooie goals gingen we met een comfortabele voorsprong de rust in.

Na de rust gingen beide ploegen aan elkaar gelijk op. Synergo nog ODIK wisten de korf weinig te vinden in de tweede helft. Uiteindelijk wist Synergo het rustig uit te spelen en was het kampioenschap en de promotie binnen gehaald!

Kampioenen

’s Avonds werden alle kampioenen gehuldigd en in het zonnetje gezet. En dat waren er veel! Synergo 1, 2, 3, 4, 5, 7, B1 en D1 werden dit veld seizoen kampioen! Daarna bleef het nog lang gezellig in de kantine.

Op naar de zaal

En nu op naar de zaal! Waar Synergo 2 strijdt wederom voor het kampioenschap in de 3e klasse. Synergo 1 moet aan de bak in de overgangsklasse, waar ze sterke teams gaan tegenkomen. Maar wie weet ligt er weer net zo’n mooi seizoen op de loer als op het veld.