Week van de Scheidsrechter 30 september – 8 oktober

Het is weer tijd om de scheidsrechters in het zonnetje te zetten! Deze week vieren we de Week van de Scheidsrechter en laten we zien hoe belangrijk zij zijn voor het spel. Als blijk van waardering hebben we deze week voor elke scheidsrechter een Domtorentje. Dit heerlijke Utrechtse lekkernijtje is een symbool van onze stad en staat voor de trots die we voelen voor onze scheidsrechters.

De inzet en toewijding van onze scheidsrechters maken het mogelijk dat we elke week kunnen genieten van spannende wedstrijden.

Om de Domtorentjes te bemachtigen, kunnen de trainers en/of aanvoerders deze vinden achter de bar in de koelkast. De Domtorentjes zijn niet alleen voor de thuiswedstrijden, maar ook voor de uitwedstrijden.

Synergo wil de scheidsrechters bedanken voor jullie inzet en enthousiasme. Zonder jullie zouden de wedstrijden niet mogelijk zijn. We hopen dat jullie een geweldige Week van de Scheidsrechter zullen hebben en dat jullie je gewaardeerd voelen.

Met sportieve groet namens de scheidsrechterscommissie,
Jari.

Zie ook