Terugblik: koppelschottoernooi en Utrechts verenigings toernooi & Feest

Malou en Willard wonnen het koppelschottoernooi en een week later vond het Utrechtse Korfbalverenigingen toernooi plaats, met wedstrijden, friet en feest.

Voordat de competitie begon, was het begin september al druk op het korfbalveld. Zo vond op 2 september het jaarlijkse koppelschottoernooi plaats. Twee-tegen-twee gingen de deelnemers de strijd aan voor de felbegeerde wisselbeker.

Het was dit jaar sinds lang een keer geen zonovergroten zondagmiddag en zelf even spannend of het doorging vanwege de voorspelde regen… Gelukkig viel dit allemaal reuze mee en kon de competities om de wisselbeker van start, inclusief een gezonde dosis fanatisme!

Na een tal van zenuwslopende potjes was het tijd voor de finale met daarin Magic Malou en Wiskunde Willard aan de ene kant en Dancing Dennis en Myerious Marloes aan de andere kant. Tijdens de spannende finale ging het tot de laatste minuut gelijk op. Uiteindelijk waren het Malou en Willard die de wisselbeker mee naar huis mochten nemen! Van harte gefeliciteerd!

Utrechtse Korfbalverenigingen toernooi

En van het ene toernooi rolden we zo naar het andere toernooi. Zaterdag 8 september was namelijk de eerste editie van het Utrechtse Korfbalverenigingen toernooi. Synergo had de eer om deze eerste editie te mogen hosten.

Op de zonnige middag speelden diverse teams wedstrijdjes tegen elkaar om het nieuwe seizoen af te trappen. Dit gebeurde op een vriendschappelijke, maar zeker niet minder fanatieke manier.

Nadat iedereen was uitgespeeld stond de frietkar al klaar om iedereen van onbeperkt friet en snacks te voorzien. Dit zorgde ervoor dat iedereen weer genoeg energie had om aan verschillende spellen te beginnen, waaronder Flunkybal, Kubb, en men was ook niet vies van een potje beerpong.

Het thema van de avond was een letterfeest, waarbij iedereen verkleed ging als iets wat begint met de letter van jouw eigen vereniging (Uskv Hebbes, HKC, en Synergo). We hebben daardoor de menige Hockeymeisjes, Hommels, Uitvinders, en Sultans gezien.

Nadat de keeltjes waren gesmeerd met wat bier of fris, waren de zangtalenten van de verenigingen verzameld voor de karaoke. De avond werd afgesloten met het DJ duo TWOMUCH gevolgd door de draaitalenten van ROBIN KOOK. Al met al was het een heel gezellig en geslaagd feest en zeker voor herhaling vatbaar!

Zie ook