Winnaars schottoernooi 2021 Sander en Simeon

Zondag 27 juni vond de laatste activiteit van dit gekke seizoen op het programma. In een brandend zonnetje gingen 20 koppels de strijd aan tijdens het schottoernooi. Sander en Simeon namen de schottoernooi wisseltrofee dit jaar over.

Rond 14.00 hadden alle teams zich verzameld en 10 minuten laten waren de eerste wedstrijden van start. Iedere wedstrijd bestond uit 8 minuten en het was simpel. Wist je er meer te raken dan je tegenstanders, dan ging jouw team er met de winst vandoor. Veel zenuwslopende potjes zijn voorbij gekomen, waarbij de wekker juist net te vroeg of juist perfect op tijd kwam.

De strijd barstte los…

Na de poulefase kwam de knock-out fase, waarbij het strijden was om de uiteindelijke plaats. Met als klapper op de vuurpijl, de strijd om plaats 1 en 2 tussen Kai en Charlotte (brakke koppen niet te stoppen) en Sander en Simeon (S kwadraat).

Het was een zenuwslopende finale, die even op gang moest komen in het begin, maar waar snel al nog amper een kans gemist werd. Uiteindelijk wist S kwadraat uit te lopen en hebben zeker verdiend de beker mee naar huis genomen dit jaar!

Naast de strijd om de beker was het bovenal weer heel gezellig om met deze Synergo-groep weer samen op het korfbalveld te staan.

Regenboogvlag

Daarnaast hing er tijdens het gehele tournooi de regenboogvlag. Na aanleiding van de anti-LHBTI wet is er op deze dag, wanneer het Nederlands elftal speelde in Hongarije, opgeroepen door het COC midden Nederland gezamenlijk een tegensignaal te geven. Een krachtig signaal, waarmee we LHBTIQ+-ers in Hongarije een hart onder de riem steken en de LHBTIQ+-gemeenschap in Nederland laten zien dat we achter hen staan. Want Synergo is een vereniging voor en van iedereen!

Dankjulliewel!

Tot slot willen we iedereen bedanken die aanwezig was bij het schottoernooi of 1 van de andere activiteiten van afgelopen jaar! Geniet van de vakantie en tot volgend seizoen bij een volgende activiteit.

Groetjes,
De activiteitencommissie 2020/2021
Charlotte, Femke, Gijs, Kai, Marlies, Tavi en Ymke.