Winst voor S1, verlies voor S2 tegen Nova

Het was een heerlijke korfbaldag. Beide selectieteams moeten aantreden tegen Nova uit Bilthoven.

Synergo 2 – Nova 2 (11-16)

Na een redelijke start was de eerste helft een zwakke vertoning van het 2e. Er werden wel veel kansen gecreëerd, maar er ontbrak felheid in het spel. Hierdoor stond het bij rust met 6 punten verschil. De tweede helft verliep gestaagder, mede dankzij de extra energie van spelers uit de A1. Er leek een kleine comeback gaande, maar deze kwam echter te laat. Het 2e verliest met 11-16.

Synergo 1 – Nova 1 (17-10)

Nova 1, de hekkensluiter in de poule, leek op het eerste gezicht een makkelijke tegenstander voor het 1e. Door een blessure van Pierce speelde Robbert. Wat volgde was een redelijk saaie, maar fysieke wedstrijd. Nova hield nog stand in de eerste helft, maar in de tweede helft werd al snel het verschil gemaakt. Het 1e wint met 17-10.

Komende wedstrijd

Zaterdag speelt het 1e de kampioenswedstrijd tegen ZKV. Dit belooft een spannende wedstrijd te worden. Ook het 2e speelt een belangrijke wedstrijd voor de 6e plek in de poule. Verlaat daarom allen zaterdag uwer burgerhuis en kom de selectie aanmoedigen op landgoed Loevenhout.

Aansluitend op de wedstrijd van het 1e heeft ons fantastische, met een Michelinster gewaardeerde in-house restaurant een menu samengesteld. Deze zaterdag is de ster van het menu een spies van gevogelte ofwel vegetarisch met gegrilde gewassen, gefrituurde aardappel en een saus van Griekse yoghurt, knoflook, geraspte komkommer en olijfolie.