Synergo Inside te gast bij PKC

Zaterdag 4 maart liep Synergo Inside een soort snuffelstage bij PKC. Hoewel Synergo inside al weer meer dan 1 jaar elke 6 weken een nieuwe podcast uitbrengt, is PKC pas dit jaar gestart met hun uitzendingen. Het was toch leuk om eens in de keuken van een topclub te kijken. Zeker omdat PKC veel meer ervaring heeft met diverse media.

Eén van de verschillen is dat wij als SI-mannen alles zelf bewerken. Bij PKC doet hun mediaploeg dit. Alleen al alle techniek deed het water in onze mond lopen.

Kijken en vergelijken

PKC vs Synergo is als Ajax vs Spakenburg; zij zijn groot en wij komen op heel veel gebied pas net kijken. De complimenten van PKC dat zij vooral de humor en de onderlinge chemie leuk vinden om naar te luisteren, zijn natuurlijk heel welkom.

Ook het feit dat wij ons richten op de vereniging Synergo vinden zij leuk. PKC probeert meer landelijk (korfbal) iets neer te zetten. SI heeft een lange termijn-doel, PKC kijkt na een paar afleveringen of ze er mee door gaan.

Heel leuk om eens te gast te zijn bij een topclub!

Wij vonden het heel leuk om eens te gast te zijn bij een topclub! De control room voor de livestream was al smullen. Er zijn zelfs business seats voor de sponsors en ze hebben de randzaken rondom het korfbal geweldig geregeld.

Nu Synergo in de groei zit, vragen we ons het volgende af: Hoe zou Synergo met de groei omgaan?

Synergo Inside,
Jari, Juna, Niklas en Tim.

Zie ook