Weer winst voor beide selectieteams

Synergo 2 speelde tegen Sporting West 3 (19-10) en Synergo 1 tegen Mia (24-17).

Synergo 2 – Sporting West 3 (19-10)

Sinds vorige week staat Synergo 2 twee punten los van de concurrenten. Deze zaterdag was het dus belangrijk om de stijgende lijn door te zetten en geen punten te verspelen. Sporting West 3 staat op de vijfde plek in de competitie. Synergo begon goed en wist al snel naar een 5-1 voorsprong uit te lopen en keek niet meer terug. Bij rust stond het 12-5 voor Synergo.

De tweede helft werd er door Synergo minder gescoord, maar Sporting West wist niet meer aan te haken. Het verschil was in de eerste helft al gemaakt en Synergo wist de wedstrijd te winnen met 19-10.

Synergo 1 – Mia 1 (24-17)

Synergo 1 ontving MIA 1 in alweer het derde onderonsje van deze twee ploegen sinds de zomer. Synergo heeft MIA al twee keer eerder verslagen, dus het vertrouwen binnen de selectie was aanwezig. De wedstrijd begon spannend en was slordig aan beide kanten. Na 10 minuten wist Synergo een voorsprong van 4-3 te pakken. Daarna werd er lange tijd door beide ploegen niet gescoord. Pierce (7 goals in totaal) wist deze droogte te doorbreken en Synergo liep uit naar een 10-7 voorsprong in de rust.

Aan het begin van de tweede helft werd MIA van de sokken gelopen door een sterke start van Synergo en de thuisploeg liep uit naar een 14-7 voorsprong binnen 4 minuten. MIA bleef aanhaken en al snel was de stand slechts 15-13 in het voordeel van Synergo. Synergo was niet onder de indruk en wist met een sterk middengedeelte in de tweede helft uit te lopen en de wedstrijd te winnen met 24-17. Synergo 1 staat nog steeds 3 punten los in de competitie!

We gaan door!

Weer 4 punten deze zaterdag in de eigen hal van Synergo: Oost, West: Thuis Best! Synergo 2 speelt volgende zaterdag een belangrijke wedstrijd tegen EKVA 4 in Almere. Synergo 1 is een aantal weken vrij en hervat de competitie op 4 maart met een uitwedstrijd tegen Rust Roest 1.

Synergo 2 heeft slechts 1 wedstrijd in de eigen zaal te gaan (1 april tegen Luno 3), Synergo 1 zal op 11 maart weer in de eigen hal schitteren. Tegenstander is dan Antilopen/Lancyr Deelen 1.