Synergo voert thuis de boventoon

We zetten de reeks overwinningen voort. Ook dit weekend weer een vierpuntenweekeinde voor de selectie. Zaterdag trad S2 aan tegen de huidige koploper: EKVA 4 en Synergo 1 speelde tegen Rust Roest 1.

Synergo 2

Zaterdag trad S2 aan tegen de huidige koploper: EKVA 4. Er was een duidelijk wedstrijdplan en S2 was gebrand om te winnen. S2 begon de wedstrijd scherp en binnen 1 minuut stond het 2-1 voor Synergo 2. Dit beloofde een spannende wedstrijd te worden. S2 bleef hierna lekker door scoren, terwijl bij EKVA de doelpunten achterbleven. We gingen de rust in met een 12-6 voorsprong.

EKVA kwam na rust scherper uit de kleedkamer en wist het gat te dichten tot 4 doelpunten. Met nog 2 minuten op de klok en een tussenstand van 19-17 werd het nog spannend. Maar S2 proefde de winst en zette nog even aan wat resulteerde in de eindstand 21-17.

Synergo 1

S1 trad aan tegen Rust Roest (David vs. Stefan Kwant). Op papier zou dit niet een moeilijke pot worden, maar de eerste tien minuten gingen gelijk op. S1 wist naarmate de eerste helft vorderde, een groter gat te slaan. Met als resultaat een ruststand van 15-6.

Na de rust bleven bij beide ploegen de scores hangen. Alleen de mannen van S1 scoorden na de rust nog. S1 wist Rust Roest onder de 10 doelpunten te houden met als eindstand 20-9.

Volgende week

S2 heeft de komende tijd even rust, zodat alle spelers weer op volledige krachten kunnen komen. S2 speelt pas in het nieuwe jaar haar eerstvolgende wedstrijd, op 14 januari thuis tegen Fiducia. S1 komt nog wel in actie voor de kerst en speelt volgende week tegen Antilopen/Lancyr Deelen. De wedstrijd vind plaats in Leusden om 18.25, hopelijk tot dan!