Een vernieuwde JAC, met Sinterklaas en kerstdiner

De JAC heeft goed nieuws: 2 activiteiten op de planning én maar liefst 6 nieuwe leden! Woensdag 30 november bezoekt Sinterklaas de training van de F-jeugd en op 3 december komt hij langs bij onze peuters, kleuters en kangoeroes. Ook staat er een Nieuwjaarsdiner op de planning voor de A t/m F-jeugd op 8 januari.

De nieuwe leden stellen zich hieronder even voor.

Meck

Ik ben Meck, 16 jaar. Ik speel al 10 jaar bij Synergo, nu in de A1. Verder ben ik trainer van de C1. Ik vind het leuk om op zaterdag op de club rond te hangen en wedstrijden te kijken. Ik heb erg zin om mee te gaan helpen in de JAC, om Synergo een gezellige plek te maken voor iedereen!

Noah

Heyhey, mijn naam is Noah en ik zit samen met Arthur in de A2. Ik doe nu 5VWO op het Jordan in Zeist. Ik kom de JAC versterken om leuke activiteiten te plannen waar ik vroeger zelf altijd goed van kon genieten.

Arthur

Ik ben Arthur, ik zit nu bijna 2 jaar op korfbal bij Synergo. Ik zit nu in het gezelligste team van Synergo, de A2. Ik heb ook al meerdere keren wedstrijden gefloten en ik zit nu bij de JAC.

Naomi

Hoi allemaal, ik ben Naomi, 16 jaar en speel in de A1. Ik zit nu al 8 jaar op korfbal. Ik doe nu de opleiding medewerker evenementen organisatie en vind het daarom ook superleuk om nu in de JAC te zitten.

Mandy

Ik ben Mandy en ik ben 16 jaar. Ik ben bezig aan mijn negende seizoen bij Synergo en ik speel op dit moment in de A1. Ik heb onwijs veel zin om heel veel leuke activiteiten voor de jeugd te organiseren!

Jessie

Hoi! Ik ben Jessie en ik zit nu sinds een paar maanden bij de JAC. Ik speel in Synergo 6 en zit al 13 jaar op korfbal!

Sinterklaas

Verder komt Sinterklaas ook dit jaar weer langs bij Synergo! Op 30 november bezoekt hij de training van de F-jeugd, en op 3 december komt hij langs bij onze peuters, kleuters en kangoeroes.

Nieuwjaarsdiner

Ook staat er een Nieuwjaarsdiner op de planning voor de A t/m F-jeugd. Meer informatie volgt nog, maar schrijf 8 januari alvast in je agenda!

Groeten,
De JAC,
Meck, Noah, Arthur, Naomi, Mandy, Jessie, Marieke, Tresja en Floor.

Zie ook