Blij met Joost

Voor iedere sportvereniging komt het bekend voor: trainers en coaches die aangeven erna het seizoen mee te gaan stoppen. Zo ook Synergo 10.

Jammer, maar vaak begrijpelijk, zeker als je al een tijdje van je pensioen aan het genieten bent en het oude lijf wat begint te protesteren, dan denk menig trainer: het wordt tijd om te stoppen.

Hij kondigt aan het eind of soms al aan het begin van een seizoen aan dat dit echt het allerlaatste jaar is! HELP, wat doe je dan als team? Je kan lezen en schrijven met deze trainer en vice versa.

Al jaren staat Joost voor ons voor de groep. Een groep waar ook de jaren beginnen mee te tellen. Een eigenwijze groep en vaak een zooitje ongeregeld.

Hoe dan verder?

Hoe zorg je er als team voor dat de trainer dan toch nog een jaartje blijft? Het begon bij ons eigenlijk al aan het einde van het vorige seizoen. Als eerste voorzie je hem van een leuk teamuitje met lekker eten, je hijst hem in een nieuw trainingspak en vult hem af met liters bijzonder bier aan het einde van het seizoen als dank.

Toch

Joost kondigt aan te stoppen en uiteindelijk blijft hij toch nog een jaartje. Net zoals met Dick Advocaat. En zo gaat het al een aantal jaartjes bij Synergo 10 en Joost.

Ook komend jaar geeft deze kanjer weer Synergo 10 trainen en daar zijn wij super blij mee! Bedankt!

Synergo 10.

Zie ook