Trainers Synergo 1 en 2 seizoen 2022/2023

De trainer/coaches voor Synergo 1 en Synergo 2 voor volgend seizoen zijn bekend. Oskar van de Vijver en Robbin Knuivers gaan volgend seizoen door als trainers en coaches van Synergo 1. Maaike Lof zal komend seizoen de trainer en coach van Synergo 2 worden.

Oskar en Robbin hebben afgelopen seizoen voor het eerst samen Synergo 1 getraind en gecoacht en dat is zowel henzelf als de vereniging goed bevallen. Ondanks dat het afgelopen seizoen helaas weer werd onderbroken door een corona-lockdown, wist het eerste in de zaal de play-offs naar de overgangsklasse te bereiken en staan ze op het veld momenteel op een mooie tweede plaats in de eerste klasse.

Maaike is al jong begonnen als trainer/coach. Eerst bij Victum en later is zij trainer/coach van verschillende jeugdselectieteams bij Dalto geweest. Verder is Maaike docent bij het KNKV en heeft zij meegeschreven aan de KT3-opleiding. De KTCS ziet in Maaike een aanwinst voor de selectie vanwege haar ervaring en haar visie op korfbaltrainen en -ontwikkeling. Maaike neemt het stokje over van Jeroen Bastings, die het afgelopen jaar trainer en coach van Synergo 2 was. We bedanken Jeroen van harte voor al zijn inzet!

Wij wensen Maaike, Oskar en Robbin veel succes het komend seizoen!

Groeten,

De KTCS