Synergo-Synergie podcast 1b: Mamoun

We maken een podcast over Synergo, omdat we graag praten en omdat we willen verbinden. In elke podcast gaan we in gesprek met een gast. We gaan in gesprek met prominente en minder-prominente Synergo-leden. Onze voorzitter had zoveel te vertellen dat we vandaag verdergaan met Mamoun (deel 1b).

We hebben het met hem over de start van de Synergo-Synergie podcast en waar het hart van Mamoun zit met betrekking tot korfbal en de vereniging. Ook spreken we met Habib, de broer van Mamoun, en met de geheime ondervoorzitter!

Podcast

Elke zes weken is er een nieuwe podcast. Luister nu direct via onze Synergo-podcast-pagina.

We hopen dat jullie er veel plezier aan beleven!

Synergo Top Zoveel

Ook iedere gast van de podcast heeft twee muzieknummers toegevoegd voor de Synergo Top Zoveel.

Heb je een reactie, vraag of compliment?

Stuur een voicebericht naar podcast@synergo.nl.

Juna, Tim, jari.

Zie ook