Beker van Verdienste 2021 voor Gina van Vliet

De ‘Anne de Roos Beker van Verdienste’ 2021 is voor Gina van Vliet. Zij ontving deze beker tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering voor haar inzet het afgelopen jaar.

Judicum, uitgesproken door Alyanne:

Synergo reikt ieder jaar de Anne de Roos Beker van Verdienste uit aan een vrijwilliger van Synergo, die soms al jaren vele taken vervult voor de club. Binnen of buiten commissies, in avonduren, weekenduren of gewoon overdag. Het bestuur besluit over de toekenning van deze beker. Voordrachten zijn uiteraard welkom. Sinds 2011 mag de beker ook naar commissieleden, niet naar het bestuur. En de beker mag ook nog twee keer aan eenzelfde persoon worden uitgereikt.

Het seizoen 2020-2021 zullen we niet snel vergeten! Een seizoen dat in het teken stond van corona waarbij we continu te maken kregen met maatregelen vanuit de regering en de Gemeente Utrecht. Het was vaak last minute schakelen met elkaar om binnen de mogelijkheden toch veilig en verantwoord te kunnen korfballen.

We willen alle vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen heel erg bedanken. En één persoon willen we extra in het zonnetje zetten. Al enig idee over wie wij het hebben?

Een tip van de sluier

Deze persoon is al jaren actief als jeugdtrainer, fluit wedstrijden, houdt zich ook nog met de senioren bezig, is altijd bereid spontaan te helpen bij activiteiten, organiseert super leuke teamuitjes. Wie o wie is deze persoon?

Deze persoon is fanatiek en pakt het coachen serieus aan. Deze persoon gaat altijd voor 200% voor alles wat hij/zij doet. Samen met zij/haar zeer actieve korfbalfamilie is deze persoon vaak op Synergo te vinden. Het afgelopen jaar stond in het teken van corona, maar wanneer de jeugd mocht korfballen was zij bij iedere activiteit wel betrokken en de grote animator. De persoon waarom het gaat is een dame van 23 jaar. Het gaat om Gina van Vliet (23 jaar).

Zij organiseerde onderlinge wedstrijden in de zaal voor de jeugd, een mini competitie voor de E jeugd, een paastoernooi, een toernooi voor jongste jeugd (F t/m D),een schotcompetitie voor jongste jeugd waar ook vriendjes en vriendinnetjes mee mochten doen, een schotcompetitie voor oudste jeugd en er werden creatieve trainingen bedacht waaronder een ballenbingo en een Halloween training. Kortom, heel veel activiteiten met vaak ook nog een creatieve touch! Zo was er een prijs voor de origineelste outfit bij het schottoernooi en werden er leuke alternatieve namen voor de teams bij de onderlinge E competitie bedacht.

Elke zaterdag was Gina van de partij en altijd met een lach! Zij ging soms zo ver dat andere mensen wel eens gek van haar werden, want ja zij kon het natuurlijk niet alleen organiseren, maar zij liet nooit los.

Gina: enorm bedankt voor al jouw inzet gedurende een heel lastig jaar voor iedereen! Mede dankzij jouw inspanningen heeft onze mooie club ook in een coronajaar (geteld vanaf november 2020) nog 15 nieuwe jeugdleden mogen verwelkomen!

We hopen dat je je ook de komende tijd wilt blijven inzetten voor Synergo.

Zie ook