Proost! Ons eigen lustrumbiertje ‘Synergist’ is af

Ons enige echte eigen lustrumbiertje is klaar! Het was voor de biercommissie dan ook een spannend moment om te proeven of wat we op papier hadden bedacht, ook echt een succes was. We kunnen jullie met een gerust hart meedelen dat wij zijn zeer tevreden zijn over het eindresultaat.

Het is echt een lekker fris blond biertje, toegankelijk maar wel speciaal! En dat is precies wat we wilden!

Maar ja… misschien zijn wij natuurlijk wel iets bevooroordeeld, dus de enige manier is om er zelf achter te komen is om de Synergist zelf te komen proeven! Het allereerste moment dat dit kan is 18 september tijdens de Synergo Biergarten. Een mooi moment om met ons eigen biertje te proosten op ons 25-jarige lustrum!

Dit biertje samen mogen brouwen met de experts van Eleven was een mega leuke én leerzame ervaring. Hopelijk smaakt het eindresultaat iedereen heel goed (en zijn we binnen no-time door deze 1.000 liter heen)!

Proost!

De bierbrouwcommissie,
Alyanne, Freek, Marlies, Marloes en Maurice

Zie ook