Meld jij je ook aan voor de vrijwilligerspoule voor bardiensten?

Beeld je eens in: Het is zaterdagmiddag, de wedstrijd zit erop en om de overwinning te vieren wil je met je teamgenoten nog een drankje drinken in de kantine. We mogen weer! En na lang wachten mogen we ook eindelijk weer de hele dag al die lekkere drankjes en hapjes uitserveren! En daarvoor hebben we jullie hulp nodig!

De hulp kost je ongeveer 16 uur in een heel seizoen. Dat zijn 8 bar- en/of keukendiensten van 2 uur (twee per kwartaal). Dit is toch bijna geen werk? Meer mag natuurlijk altijd! Dus vind je het leuk om bar- of keukendiensten te draaien en onderdeel te zijn van de vrijwilligerspoule, laat het via het onderstaande formulier weten!

De bezetting van de bar- en de keuken is de verantwoordelijkheid van alle leden. Synergo blijft tenslotte een club die draait op vrijwilligers!

Informatie-datums

Om iedereen een beetje wegwijs te maken (dus ook als je nog niet ervaren bent met bar- of keukendiensten) hebben we twee info-datums gepland:

  • vrijdagavond 27 augustus (van 19:00 tot maximaal 20:30 uur)
  • zaterdagochtend 28 augustus (van 10:00 tot maximaal 11:30 uur)

Meedoen?

Zorgen jullie er samen met ons voor dat de kantine het gehele jaar open kan en iedereen na de wedstrijd gewoon een drankje kan komen drinken of een lekker broodje of maaltijd kan eten? Leuk! Vul onderstaand formulier in.

Namens de kantinecommissie,
Nicole en Ilse.

Vrijwilligerspoule

Zie ook