Lustrum Synergo: ruim een jaar lang feest

Het jaar 2021 is er eentje voor in onze geschiedenisboeken: Synergo bestaat in juni 25 jaar en het is in mei precies 100 jaar geleden dat er voor het eerst in Utrecht werd gekorfbald. Dit gaan we natuurlijk vieren! De uitdaging is hoe we dit gaan doen in deze bijzondere coronatijd. Nou, we gebruiken gewoon het hele jaar voor de lustrumactiviteiten (online en zomogelijk fysiek), en eindigen het lustrumjaar in juni 2022 met een groot feest!

Anne, Carla, Dirk, Floor, Kaj, Mamoun, Marlies en Sander hebben een eerste overleg gehad voor een lustrumwerkgroep. We hebben vervolgens alle Synergo-commissies gemaild om activiteiten te verzinnen en om de gewone commissie-activiteiten te voorzien van een lustrumtintje. We hopen op veel (online) activiteiten!

Heb je zelf een leuk idee voor de organisatie van (een of meerdere) lustrumactiviteiten? Leuk! Laat het de commissies of de werkgroep weten!

Het lustrumjaar

Het startschot voor het jubileumjaar is in mei 2021. Dan vieren we 100 jaar korfbal in Utrecht. Dat loopt vervolgens over in 25 jaar Synergo. Met alle activiteiten van de commissies kunnen we meer dan een jaar met elkaar feestvieren!

De lustrumwerkgroep
Anne, Carla, Dirk, Floor, Kaj, Marlies en Sander.
lustrum@synergo.nl

#100jaarkorfbalinUtrecht
#25jaarSynergo

Meer informatie

Zie ook