Verslag oefenwedstrijden 14 november

Ook deze week was er veel gezelligheid bij Synergo, allemaal oefenwedstrijden, veel goals en het belangrijkste: veel plezier. Deze leuke dag op 14 november begon ‘s morgens vroeg al met een driekamp van de E2, E3 en E4 en een gemixt partijtje bij de F.

Bij de driekamp eindigde de E2 bovenaan met een 7-0 tegen de E3 en een 0-6 tegen de E4. Tussen de E3 en de E4 bleef het echter spannender, de E4 wilde dan ook niet nog een keer verliezen zoals vorige week toen ze 10-0 van de E3 verloren.

De E4 stond tot de laatste 2 minuten 0-1 voor, in de laatste 2 minuten wist de E4 nog 2 te scoren en beëindigde de wedstrijd met 0-3.

De E1 mocht vandaag tegen de D2 spelen. De wedstrijd werd heel mooi geopend met een ringloos afstandsschot. De E1 wist er in totaal 3 te scoren en verloor met 9-3.

Middagwedstrijden

De middag begon met een uitdaging voor de D1, tegen de C2 met een K5! De wedstrijd ging dan ook niet zo gemakkelijk als tegen de D2 (waar ze met van 17-1 van wonnen). De wedstrijd verliep goed, na de rust was de stand het 5-2 voor de C2.
Na een hele lange periode van 6-2 voor de C2, de C2 kwam de laatste minuten nog even op gang en wisten ze nog 3 te scoren. De eindstand van 9-2 voor de C2.

Na de wedstrijd van de C2 kregen we de wedstrijd met het grootste verschil, de C3 tegen de C4. Deze wedstrijd eindigde met 0-12 voor de C3. Er waren veel mooie kansen en er waren dan ook mooie goals.

De wedstrijd die na de wedstrijd van de C3 kwam, was de wedstrijd tussen de C1 en de B2. Het begon spannend, maar daarna kwam de B2 er bovenuit met als eindstand 7-16. Een duidelijke winnaar dus.

Als afsluiter van deze zaterdag was het de beurt aan de A1 en B1. Het was de snelste wedstrijd van de dag en ging met een 11-19 naar de B1.

Teams die we niet hebben kunnen zien spelen

Helaas hebben we niet elk team kunnen zien spelen, de A2, A3 en de B3. Zij hebben hun wedstrijd vorige week kunnen spelen.

De B2 tegen de A2 was een spannende wedstrijd die dan ook tot een eindstand van 12-12 kwam.