Vernieuwde kledingorganisatie

De afgelopen jaren hebben Paula en Loes de kleding verzorgd voor de vereniging. Hiervoor willen wij jullie graag bedanken! Door jullie grote inzet van de afgelopen jaren heeft de gehele vereniging elke week in het fantastische Synergo-shirt kunnen spelen!

Binnenkort verandert de kledingorganisatie bij Synergo. De vernieuwde kledingorganisatie bestaat uit Judith H., David K, Abdeslam L. en Gina van V. Als vernieuwde kledingorganisatie zijn wij aan het kijken of de levertijd van de shirts verlaagd kan worden, zodat iedereen zijn shirt op tijd heeft.

Kledingstijl

Met de leverancier zijn we ook aan het kijken om de Synergo-kledingstijl te kunnen vernieuwen, zonder onze vertrouwde kleurenstijl weg te doen. Hiervoor lopen gesprekken met de leverancier Muta Sports.

Met de gesprekken die momenteel gaande zijn, hopen we de volgende zaken te bereiken:

  • Alle teams zien er netjes, uniform en representatief uit
  • De beschikbaarheid van de kleding is gegarandeerd
  • Er is altijd een passend shirt voor alle spelende leden
  • Een betere kwaliteit van de shirts wordt gegarandeerd

Binnenkort volgt er meer informatie over wat dit voor jullie als leden van Synergo gaat betekenen. Voor de aankoop of het passen van kleding kan nog steeds contact opgenomen worden via kleding@synergo.nl.

Via de mail is het mogelijk een afspraak met één van ons te maken, zodat jij uiteindelijk de juiste kleding kunt ontvangen! Je kunt de kleding van Synergo momenteel betalen via het kassasysteem bij Synergo.

Judith, David, Abdeslam en Gina.

Zie ook