Kerstdiner: kerstballenslinger en eten

Vrijdag 13 december was het kerstavond bij Synergo. Voor de jeugd was er een heerlijk kerstdiner. Het was dan ook gezellig druk: meer dan 50 kinderen kwamen knutselen, kletsen en vooral: lekker eten!

De Foodcie stond de hele dag in de keuken voor een fantastisch driegangendiner: soep, rollade, kip, boontjes, aardappels… Natuurlijk mocht ook een toetje niet ontbreken: terwijl de ongeduldige ouders jaloers toekeken, was er warme chocolademelk met (veel) slagroom en (nog meer) M&M’s, spekkies en snoepjes.

Naast eten was er ook tijd voor ander vermaak. Hebben jullie de mooie kerstballenslinger in de kantine zien hangen? Allemaal werk van onze jeugdleden! Sommige kinderen vonden het tekenen zelfs zó leuk, dat ze verder gingen op het tafelkleed…

Applaus

Voordat iedereen weer naar huis ging, kregen de topverkopers van de Grote Clubactie nog een applausje. Ook was er een groot applaus voor de Foodcie, die al het lekkere eten had gekookt!

De JAC wil hierbij nogmaals de Foodcie en alle andere helpende handen bedanken voor het mogelijk maken van dit allereerste kerstdiner in de nieuwe kantine.

Tot volgend jaar!

Namens de JAC,
Floor.

Zie ook