Opvallend scheidsrechtersweekeinde

Het jaar is bijna ten einde. Na de avond van het kerstdiner en de pubquiz was afgelopen weekend de laatste volledige competitieronde van 2019. Een weekend waarin een aantal scheidsrechters opvallend waren; Paula stopt, Kim floot S3 en Roel floot bij OVVO.

We hebben vele scheidsrechters in ontwikkeling! Naast Kevin en Myka zijn er meer scheidsrechters die ervaring op doen en zich ontwikkelen. Twan heeft zo bij de oefenwedstrijden de C1 gefloten, echt knap als je weet dat hij daarvoor vooral D/E/F floot.

Zelf mocht ik S2 toen leiden, iets waar ik met plezier aan terug denk. Het afgelopen weekend heeft Kim S3 gefloten. Haar begeleidster van vorig jaar was er bij en zag direct dat ze door meer ervaring duidelijk stappen heeft gemaakt.

En Roel is hard bezig aan zijn opleiding tot bondsscheidsrechter. Hij floot eerder op de dag OVVO 5. Uiteraard waren er verbeterpuntjes, maar hij was positief. Zet hem op Roel!

Op naar 2020!

Namens de scheidsrechterscommissie,
Sander Slagboom.

Zie ook