Een natte, maar succesvolle zaterdag

De regen kwam op momenten met bakken uit de lucht. Desondanks veel gezelligheid, goede wedstrijden en overwinningen op deze herfstachtige zaterdag.

De zaterdagochtend begon zonnig met (o.a.) Peuterkorfbal (van 2 t/m 5 jaar). Een grote groep jonge kids zet iedere zaterdag de eerste stappen op het korfbalveld. Ook meedoen? Kom zaterdagochtend vooral langs om 11.00 uur.

De C1 won met 6-5 van Victum en kan het kampioenschap (in de eerste klasse!) al bijna niet meer ontgaan. Super bezig! De B2 maakte er na een 6-0 voorsprong nog een spannende wedstrijd van, maar won uiteindelijk verdiend met 12-10 van Huizen. Snel spel, veel schoten en dus ook veel goals. Leuk om te zien!

S1 en S2 winnen, nederlaag S3

Na overwinningen tegen Nova en Apeldoorn en de nederlaag tegen Swift kwam koploper Rust Roest uit Eindhoven op bezoek. Synergo 2 gaf het goede voorbeeld en won Rust Roest 2 met 16-12. Synergo 1 speelde een goede wedstrijd, maar maakte verdedigend de nodige fouten waardoor Rust Roest in de wedstrijd bleef. Na een laatste time out stond het verdedigend de laatste tien minuten wel goed en kon Pierce met een fraaie goal het ‘gat’ naar twee tillen en zo de wedstrijd beslissen. Synergo 3 speelde een moeizame wedstrijd in Barneveld tegen Odik 4: 17-9.

Synergo 1 viert de derde overwinning met het publiek

Synergo 1 en 2 staan beide op een verdienstelijke (gedeelde) tweede plaats, Synergo 3 staat in de middenmoot. Volgend weekend reizen Synergo 1 en 2 af naar Hoevelaken, waar voor Synergo 1 het nog puntloze Telstar 1 wacht.

Programma Synergo-veld

Volgende week weer een vol thuisprogramma met wedstrijden vanaf 9.00 uur en dus om 11.00 uur Peuterkorfbal! Check Synergo.nl/programma voor het totale overzicht.

Tot maandag op de strategie-sessie of anders tot zaterdag!