Tweede overwinning voor vernieuwd Synergo

Onder prachtige omstandigheden won Synergo 1 zaterdag met 20-17 van Apeldoorn.

De ploeg van Timon had vanaf het eerste fluitsignaal het initiatief, maar Apeldoorn bleef qua scores in de buurt (rust: 11-8). Het veldspel van Synergo was bij vlagen goed, maar naar mate het eindsignaal dichterbij kwam werd het allemaal toch wat onzorgvuldiger.

Apeldoorn kroop weer dichterbij (18-17) en heel even leek de overwinning uit handen te glippen. Maar het op juiste moment stond Jesse op en met een mooie score zette hij het verschil weer op twee en was de wedstrijd gespeeld. Eindstand: 20-17. Na drie speelrondes staat Synergo derde met vier punten. Rust Roest en Swift zijn nog zonder verliespunten.

Synergo 2

Ook Synergo 2 boekte de tweede overwinning tegen hetzelfde Apeldoorn. Na een mindere eerste helft (maximaal drie punten achterstand), trok het tweede de wedstrijd in de tweede helft overtuigend naar zich toe. Eindstand: 21-15.

Andere teams

De C3 knokte zich zaterdag knap terug van een ruimte achterstand bij rust (1-6), maar na een 7-7 tussenstand moesten zij de punten toch aan Fiducia laten. Ook de E1 won na een bloedstollend spannende wedstrijd. Coach Gina schreef daarover:

E1 wint spannende wedstrijd tegen de vinken met 11-10. Na een onrustige start van 6-3, trokken ze de stand snel weer bij met mooie doelpunten.
Ook de beginbal die ze hadden geleerd leverde een mooie goal op😀.
Maar het aller belangrijkste de doelen werden ruim behaald😀.
Doel 1: 6 scoren
Doel 2: doorloopballen nemen
Doel 3: partij roepen
Doel 4: trambaan verdedigen

Ook de B1 had reden tot juichen, zoals te zien is op de onderstaande foto. Na een nederlaag vorige week, werd zaterdag zeer overtuigend gewonnen van Animo. In Geldermalsen werd het maar liefst 6-18!

Volgende week

Ook komend weekend is er weer van alles te zien en natuurlijk ook weer te eten op ons prachtige accommodatie. De selectie van Rust Roest, met oud bekende Stefan Kwant in haar gelederen, reist af naar Utrecht om het op te nemen tegen Synergo 1 en 2. Beide ploegen sluiten bij winst aan bij de top van de ranglijst en moeten bij een nederlaag voorlopig genoegen nemen met een plek in de middenmoot.