We mogen zelf onze kantine slopen!

Onze trotse sponsor Veerkracht heeft de opdracht gekregen om onze kantine te mogen slopen! Geert biedt de leden aan om -onder deskundige begeleiding- zelf de grote kraan, kleine kraan en bobcat te bedienen. Zaterdag 28 oktober tussen 9.00 en 12.00 uur! We zorgen voor een lekker gratis ontbijtje aan de buitenbar. Doe je mee?

We slopen zelf onze kantine en geven daarmee het startsein voor de nieuwe accommodatie. Om 9.00 uur verzamelen we bij de kantine.

Ook even slopen?

Wil jij met eigen handen de sloopkraan bedienen waarmee we de Synergo kantine slopen? Kom dan zaterdag om 9.00 uur naar de kantine! Grijp je kans en sloop zelf de kantine onder deskundige leiding van Veerkracht!

De kantine die onze leden hebben opgebouwd, mogen we nu ook samen neerhalen. We halen eerst de bar eruit, zodat we daar ontbijt, koffie en thee op kunnen serveren. Ook verwijderen we de belofte van Jochem en Stan voor de 1.600 loten grote clubactie. Deze bewaren we voor de opening van de nieuwe kantine. Vervolgens mogen we zelf om en om met de kranen aan de kantine ‘knabbelen’, zoals Geert het noemt.

Hoe en wat?

Zaterdag 28 oktober 09.00 uur – 11.00 uur SLOOP ZELF DE KANTINE. Ook is er een ontbijtje voor € 5,00!

Dat is toch een echte Synergo-wijze om afscheid te nemen van onze kantine?!

Rita, Sander Ho, Mathijs en Anne.

[form sloop]

Wie hebben zich al opgegeven?

[formdata sloop table show=”voornaam,zelf,ontbijt”]

 

Zie ook