Heb jij het in huis ?

Wij zoeken een trainer/coach voor ons tweede selectieteam om de trainersstaf voor de selectie compleet te maken.

Synergo
Synergo uit Utrecht heeft zich in het afgelopen decennium enorm ontwikkeld. Van een vereniging met minder dan 200 leden naar een vereniging met bijna 400 leden en uitzicht op veel meer. Met een innovatieve korfbalvisie waarin leren en ontwikkelen centraal staan, is er de afgelopen jaren hard gewerkt om al onze teams op een hoger niveau te krijgen. En met resultaat! Synergo 1 is na vijftien jaar weer terug in de 1e klasse en met de D1 leveren wij komend seizoen voor het eerst een team in de landelijke hoofdklasse. Met vijftien seniorenteams hebben wij één van de grootste seniorenafdelingen van korfballend Nederland. Wij werken met de Gemeente Utrecht aan de realisatie van een nieuwe accommodatie met meer kunstgrasvelden, een eigen sporthal en een nieuwe kantine.

Selectie
2015-2016-S1-veld
De selectie van Synergo bestaat uit een mix van spelers uit de eigen jeugd en spelers van andere korfbalverenigingen. Synergo 1 is na promotie naar de 2e klasse in 2014 het afgelopen seizoen zowel op het veld als in de zaal gepromoveerd naar de 1e klasse. Synergo 2 is een subtopper in de reserve 2e klasse en wij willen volgend seizoen met deze ploeg de stap naar de reserve 1e klasse zetten. Synergo 1 en 2 trainen twee keer per week. Eén training is (deels) gezamenlijk met Synergo 1. Over de exacte invulling van de training kan gesproken worden. Wedstrijden speelt Synergo 2 op het veld (nog) op zondag en in de zaal op zaterdag.

Trainer/coach Synergo 2
Als trainer/coach van Synergo 2 werk je samen met de trainers van Synergo 1: Marc Verhoeven en Timon den Hertog. Als leervereniging kun je bij ons werken aan je eigen ontwikkeling met een (interne) KT2- en/of KT3-opleiding. Wij zoeken een ambitieuze en leergierige trainer/coach die samen met ons naar een hoger niveau wil!

Interesse om bij te dragen aan onze opkomende, snel groeiende en ambitieuze vereniging? Neem dan vrijblijvend contact op met:
– Oskar van de Vijver (bestuurslid korfbalzaken): 06-36155268
– Marc Verhoeven (trainer Synergo 1): 06-38387537
– Timon den Hertog (trainer Synergo 1): 06-39429169

Lees meer
“Synergo twintig jaar na Samos weer een factor van belang” (AD, februari 2016)
– Synergo sportvereniging van het jaar in de Gemeente Utrecht
Synergo pakt de dubbel