Fluit jij ook volgend seizoen? Of heb je tips?

Vanaf september staan er elke zaterdag weer legio wedstrijden op het programma! Lijkt het je leuk om als vrijwillige scheids mee te helpen? Of heb je tips voor de scheidsrechterscommissie? We horen het graag.

Word een vrijwillige scheids!

Ben je nu vorig seizoen ingedeeld om een wedstrijd te fluiten en vond je dat leuk? Word dan vrijwillige scheidsrechter! Dat betekent dat we je vaker indelen dan volgens het verplichte karakter, maar dan kun je wel aangeven wat voor teams je zou willen fluiten. Ook kunnen we opleidingen verzorgen, als je dat wilt. En nog meer. Daarover kunnen we in gesprek gaan. Laat je gegevens en je voorkeuren achter in de vragenlijst die we daarvoor gemaakt hebben. Het kost je een paar minuutjes om hem in te vullen.

>> Geef je op!

Ook komend seizoen zullen we weer niet-vrijwilligers indelen om af en toe een jeugdwedstrijd te fluiten (meestal een E of een F-team). In de praktijk betekent dat dat je als niet-vrijwilliger één tot twee keer wordt ingezet per seizoen om een uurtje te fluiten.

Heb je tips?

Ook als je tips hebt voor de commissie, horen we dat graag via dezelfde vragenlijst. We vragen je wel je naam op te geven, zodat we met je in gesprek kunnen komen over je tips en suggesties.

>> Laat je tip achter!

Voor nu: geniet nog even van de welverdiende korfbalvrije vakantie en tot in augustus!

Groeten,

Esther van der Hei
Voorzitter Scheidsrechterscommissie