Beker van verdienste 2016 voor David Kwant

David Kwant kreeg tijdens de ledenvergadering de beker van Verdienste en daarmee de eretitel Synergo-vrijwilliger van het jaar 2016!

Anne: ‘We hebben een vrijwilliger gekozen die al een paar jaar ongelooflijk actief is. Super fanatiek in het eigen team, elke tegenstander moet tot het gaatje gaan. Maar ook super actief en fanatiek in het vrijwilligerswerk.

Coördineert jeugdteams, geeft 2 keer per week trainen, David-met-bekercoacht en is gangmaker in de organisatie van feesten, de bar en in het supporteren van de selectie.

Communiceren doet hij ook. Schrijft berichten op de site en Facebook, gooit er de meeste likes uit naar berichten van anderen en poetst de kantine.

Hij heeft oog voor kleine dingen en schroomt niet om daar ofwel zelf wat aan te doen ofwel door te geven aan bestuur of commissies. Is altijd vrolijk en zorgt er daardoor voor dat mensen ook graag iets voor hem doen.

Hij lijkt dag en nacht in de kantine en/of op het veld te zijn. Dit jaar plaatste hij zo’n 250 foto’s van spelers op de site, schikte hij zelf 25 mooie boeketten voor de selectie en deelde hij toeters uit.

David, jij bent een van de jongste leden die de beker van verdienste krijgt. Maar terecht, want man, wat heb jij veel tijd besteed de laatste jaren en het laatste seizoen in het bijzonder aan het goed laten draaien en verder brengen van de club.

Gisteren, tijdens het schrijven van dit judicium kregen wij ‘bestuursluitjes’ nog een mail van je over de losse strafworpstip. Niets lijkt jou te veel. En daarmee ben je een voorbeeld voor andere jeugdleden. Je laat zien dat vrijwilligerswerk nodig is, maar vooral ook leuk is.

Namens alle Synergo leden, van harte gefeliciteerd!’

Anne de Roos
Voorzitter Synergo.

Zie ook