Sportlinked app vervangt wedstrijdformulier

De app Sportlinked gaat het papieren wedstrijdformulier vervangen.  Een aantal teams gebruiken de app al vanaf voorjaar 2015. Uitslagen en standen worden direct na de wedstrijd bijgewerkt. Omdat iedereen de app gebruikt weet je ook meteen wat concurrenten hebben gedaan!

Iedereen kan de app downloaden en standen en uitslagen van zijn of haar (favoriete) teams volgen. Ook als ouder of supporter kan dit interessant zijn. Niet alleen voor het programma of de laatste uitslagen. Zo zie je bijvoorbeeld ook het adres van het veld of de sporthal waar je naartoe moet.

Vanaf het zaalseizoen zal het gebruik van de app ook voor S1, S2, S3, S4, S5, S6, S7 en de A1, B1 en C1 verplicht gesteld worden. Deze teams kunnen nu alvast gebruik maken van het digitale wedstrijdformulier (dwf) in de app om er aan te wennen. Het is belangrijk dat de aanvoerders van deze Synergo-teams dit ook alvast proberen.
Voor de overige seniorenteams wordt het vanaf zaalseizoen mogelijk om het dwf te gebruiken. Zie ook de planning van het KNKV
Omdat niet meer de spelerskaarten maar spelersofoto’s in de app gebruikt worden zijn veel spelers de afgelopen weken al gefotografeerd. Ben je nog niet op de foto geweest, wij komen vanzelf langs!
Download de app voor AndroidDownload de app voor iOs
Wil je alle ins en outs weten kijk dan op de website van het KNKV op de pagina digitaal wedstrijdformulier.

Heb je vragen, kom je ergens niet uit: kom naar de informatieavond op 8 oktober van 20.00 -20.45 uur of vraag één van de spelers/teams die de app al gebruiken.