A1 nog steeds bovenaan!

Op 12 september. De dag na 9/11 speelden wij de derde wedstrijd tegen DVO A2 in Bennekom. We hadden veel publiek langs de lijnen staan om ons naar de overwinning te juichen.

De wedstrijd werd gefloten door een speler uit de A2. Hij speelde dezelfde klasse en was dus ook even oud als ons, maar we moesten het ermee doen, want de andere scheidsrechter was niet op komen dagen.

Het openingsdoelpunt was van ons kanon Sarah. Ook David begon lekker aan de wedstrijd 0-2. DVO en wij scoorde om en om. Jeroen scoorde ook een lekker balletje, maar toen schoot DVO er weer twee in. Dat maakte Jeroen niks uit en weer schoot hij er een mooi schot in. De tegenstanders wilden graag de pauze in met een gelijke stand en maakten dus nog een tegendoelpunt.

Dus gingen we de rust in met een stand van 7-7.

Brahim deed zijn praatje en dat pepte ons op. We moesten ervoor knokken. Het was niet zomaar gespeeld ook al stond dit team onderaan. We moesten er nu voor gaan.

En dat praatje werkte, want Jeroen en Jesse schoten ze er allemaal in. Je had het moeten zien. We waren nu aan het spelen tegen DVO, zoals we dat hoorden te doen. De stand was ineens 8-13. We hadden veel kansen en die kansen werden goed benut. Iedereen werkte mee aan een doelpunt en dus hebben we ook als team gewerkt naar de overwinning. De eindstand was uiteindelijk 14-21.

Nu zal je denken wat heeft de A1 nou met de tafel van 7? Vraag dat maar aan Xander!

Doordat Sparta een punt verloor tegen Oost-Arnhem staan wij door onze winst tegen DVO alleen bovenaan.

 

Doelpunten: Jesse 7, Jeroen 6, David 2, Sarah 2, Gina 2, Jurrien 1

 

Gina