Synergo 1 lijdt eerste verlies.

Zondag 13 september stond de tweede thuiswedstrijd op het programma. Niet zomaar een wedstrijd maar een wedstrijd tegen mede koploper Steeds Hooger. Voor de wedstrijd werden de nieuwe tenues uitgedeeld en teamfoto’s gemaakt. Aan de uitstraling zou het dus niet mogen liggen!
De wedstrijd begon voortvarend. Na 6 seconden stond de 1-0 al op het scorebord. In het vervolg liep Synergo uit naar 6-3. Helaas kon deze voorsprong niet vastgehouden worden; de ruststand was een teleurstellende 6-6.
IMG_7217

Direct na rust ging het nog gelijk op. Maar na de 9-9 werd het gebrek aan scorend vermogen en het teveel aan onnodige overtredingen pijnlijk blootgelegd door Steeds Hooger. De tegenstander liep uit naar 9-14.
Op onze borst prijkt sinds afgelopen zondag trots het logo van Veerkracht asbestsanering en Synergo liet zien over veerkracht te beschikken. Vooral door het sterke optreden van de aanvallende Synergo dames was bij 15-15 de stand weer gelijkgetrokken. Steeds Hooger wist nog een strafworp te benutten en deze klap kwam Synergo niet meer teboven. Steeds Hooger speelde de wedstrijd professioneel uit en op 16-15 floot de prima leidende scheidsrechter voor het eindsignaal.
Een teleurstellende middag op sportpark Loevenhoutsedijk. Maar het seizoen is nog jong en we zullen er alles aan doen de achterstand weer goed te maken!