Stage lopen bij Synergo

Stage lopen bij Synergo! Dit is al mogelijk vanaf 1 januari 2014. 

Zoals jullie allemaal hebben kunnen lezen is Synergo vanaf 1 januari 2014 een erkend leerbedrijf geworden. Dit betekent dat wij studenten van het ROC (studierichting Sport en Bewegen) en studenten van de ALO stages kunnen aanbieden. Manouk van Vliet (combinatiefunctionaris korfbal) begeleidt de stagiaires en Ineke Engels is aanspreekpunt voor de stagiaires als het om verenigingsopdrachten gaat.  Stefan van Doorn heeft dit jaar al stage gelopen en hij is nu zover dat hij regelmatig zelf korfbalclinics mag geven op de basisschool, waarbij Manouk hem alleen nog ondersteunt. Stefan zit nu in zijn laatste jaar en gaat een afstudeeropdracht doen bij Synergo. Wij hebben Stefan gevraagd een vrijwilligerssysteem op te zetten voor Synergo, waarbij hij ook hetgeen wij al hebben (Synergo dat zijn wij!) zal meenemen in zijn project. Het kan dus zijn dat jullie in de komende tijd meer van hem zullen horen en dat hij jullie zal benaderen om bijvoorbeeld eens een enquête in te vullen. De implementatie van zijn afstudeeropdracht zal plaatsvinden in het 1e halfjaar van 2015.

Lindsy

Een tweede stagiair heeft ook haar plek gevonden
Naast Stefan heeft ook nog een andere bekende van Synergo inmiddels een stageplaats bij ons gevonden. Jullie kennen haar vast bijna allemaal. Het is Lindsy Krop! Vorig jaar nog speelster van onze A1. Lindsy is dit jaar gestart met de opleiding Sport Coördinator. Zij gaat 250 uur stage lopen bij Manouk en daarnaast moet zij nog 50 prestatie-uren maken. Prestatie-uren zijn uren die je besteedt aan bijvoorbeeld evenementen. Zo heeft Lindsy op 28 september j.l. samen met Ineke Engels Synergo gepromoot tijdens de start van de beweegweek in Ondiep met als doel “het stimuleren en motiveren van buurtbewoners om te gaan bewegen en sporten”en dan natuurlijk het liefst bij Synergo!

Het is echt super leuk om tijdens je school ook bezig te zijn met je favoriete sport! Wij zijn nog op zoek naar enthousiaste stagiaires voor o.a. een nieuwe activiteit in de wijk: Kangoeroes’Cool. Het enthousiasme voor korfbal is groot op de basisscholen in Utrecht en om aan de vraag te kunnen voldoen, zoeken wij ook nog extra stagiaires voor het geven van korfbalclinics. Lijkt het je leuk, neem dan contact op met Manouk van Vliet (06-10029078) of met Ineke Engels (06-52504248).