Synergo is nu erkend leerbedrijf!

Synergo erkend leerbedrijf!                        

Wij hebben de Calibris erkenning aangevraagd en in januari gekregen! Dit betekent dat Synergo een officieel leerbedrijf is geworden. Hier zijn wij als vereniging natuurlijk heel trots op! Vanaf nu mogen mbo-studenten (Sport & Bewegen) stage lopen bij onze vereniging, en dat heeft veel voordelen.

Stagiaires inzetten
Synergo kan vanaf nu stagiaires inzetten voor verschillende taken en werkzaamheden binnen de vereniging. Denk aan ondersteuning bij het organiseren van jeugdactiviteiten, fluiten op het schoolkorfbaltoernooi en ook assisteren bij clinics/workshops op basisscholen. Bij het geven van clinics/workshops op basisscholen begeleidt Anouk de stagiair. De activiteiten bij de vereniging begeleiden wij samen.

Contact met ROC
De eerste contacten met het ROC (Sport en Bewegen) zijn gelegd. Wij hebben ons ingeschreven bij het zogeheten In & Out-bureau van het ROC voor o.a. ondersteuning bij het schoolkorfbaltoernooi. Maar dit kan natuurlijk ook voor andere activiteiten, mits goed omschreven. Het In & Out-bureau werft ‘prestaties’ en verdeelt deze onder studenten. In & Out is ook opgezet door studenten.

Wij hopen met deze erkenning en door veel te netwerken meer aandacht te krijgen voor de korfbalsport en studenten te trekken die ons willen helpen bij diverse activiteiten. Heb je vragen over de erkenning of heb je interesse in een stage bij Synergo?

Neem dan gerust contact met ons op!

Mail naar CF-korfbal@stssu.nl of naar ineke.hoogewoning@ziggo.nl

Ineke en Manouk (combinatiefunctionaris)