Een top Sinterklaasfeest!

Zondag 25 november waren Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten op bezoek bij Synergo. De kantine was vrolijk versierd en er waren heel veel kinderen.

De kantine hing vol met slingers en kleurplaten en iedereen was klaar voor de kinderen, Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten. En wat waren er dit jaar weer veel kinderen.

We kwamen gewoon stoelen en bankjes te kort. In een af geladen kantine werd er luidkeels gezongen en gedanst. Dit jaar was er een nieuw dansje waar iedereen van groot tot klein en zelfs ouders aan meededen, De Pieten Gangnam-style.

 

Wat konden die kinderen heerlijk vertellen over gewonnen wedstrijden en de hoop om ooit een mega-ster te worden in het korfbal. Ook leuk om te horen is dat ze dat ze het allemaal heel gezellig hebben in hun team en met de trainers. Doldwaze Pieten dansten volop mee en deelden rijkelijk de pepernoten uit. Echt een superfeestje. Ook Sinterklaas genoot.

Tijd om dag te zeggen

Na ruim een uur ging Sinterklaas verder. Alle kinderen hebben Sint en zijn Pieten met veel muziek uitgezwaaid. Na afloop liet hij voor alle E-tje, F-jes en Kangoeroes zakken achter met cadeaus. Dolle pret met het uitpakken. Alle kinderen hebben een badhanddoek gekregen met daarop de tekst ‘Synergo dat zijn wij!’ En dat zijn we ook.

Bedankt

Ook aan alle helpers die er voor hebben gezorgd dat de kantine gezellig werd, dat er muziek was, koffie, thee en limonade en natuurlijk ook weer dat we ook met elkaar hebben opgeruimd. Jullie waren super, Want Synergo zijn we allemaal. Dankjulliewel!

Liefs, Rita.

 

Zie ook:

Foto´s Sinterklaas
– Ter herinnering: de brief van de Sint!
Een Sintgeheim…
25 november: Sinterklaas bij Synergo