Synergo’s strafworpencompetitie

Voor de nieuwe mensen (welkom!) maar natuurlijk ook voor de ‘oude’ bekenden; Synergo heeft een eigen strafworpencompetitie.

Wie scoort in de (competitie)wedstrijden de meeste strafworpen van Synergo? En wie mist er het meeste? Wie heeft er het beste percentage? En wie het slechtste percentage? Aan het einde van het seizoen krijgen de winnaars een prijs.

strafworpen-top100Mogelijk voor iedereen

Ieder Synergo-lid dat voor Synergo een strafworp neemt, doet in principe mee. Van de F’jes tot en met de selectie. Tijdens competitie- én oefenwedstrijden. De strafworpen in de rust bij de jongste jeugd tellen niet mee.

Hoewel veel mensen het me nog wel eens vragen; strafworpen tijdens trainingspartijtjes tellen natuurlijk niet mee.

Kansen!

Je krijgt als strafworpnemer dé kans om even lekker op te scheppen dat je hem zo prachtig nam. Maar eventueel ook om te vertellen waarom het mis ging, waar je aan moest denken en waar het aan lag.

Iedereen die een strafworp neemt of als (strafworp)toeschouwer/ teamgenoot een strafworp gezien heeft, mag de strafworp melden. Liefst voorzien van een korte uitleg! Mis of raak, dat maakt natuurlijk niet uit voor het verhaal…  

Doorgeven

Heb je een strafworp gezien? Of staat je naam en/of strafworp met je verhaal niet in het (week)overzicht?
Meld de strafworpen bij sanderhofman@ziggo.nl (06-46658392)!

Ik hoop dat iedereen weer zoveel mogelijk strafworpen meldt. Ik probeer elke zondagavond de strafworpen van het weekeinde verwerkt te hebben, met een stukje tekst over de belevenissen van de strafworpnemers of -kijkers.

Alvast heel veel succes!

Sander.

 

Zie ook:

Overzicht van de strafworpen 2012 – 2013
Eindklassement seizoen 2011 – 2012
Eindklassement seizoen 2010 – 2011
Eindklassement seizoen 2009 – 2010
Reglement strafworpencompetitie